ΝΕΑ

Ανακύκλωσε το μελάνι σου και κέρδισε!!

Βάλε κι εσύ, το μικρό σου λιθαράκι στην βιωσιμότητα, ξεκινώνταςαπό κάτι εύκολο και απλό. Τα αναλώσιμα των εκτυπωτών, μελάνια και toner, μπορούν να ανακυκλωθούν.

Εάν αναρωτιέσαι πως θα ξεκινήσεις, είμαστε εδώ για εσένα.

Για κάθε άδειο δοχείο αυθεντικής μελάνης ή toner  HP που μας επιστρέφεις, κερδίζεις όφελος επί της νέας απόδειξης ή τιμολογίου. Η νέα αγορά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και το όφελος ισχύει για αγορά κωδικού της ίδιας κατηγορίας (μελάνια & toner αντίστοιχα).

 • Toner HP: έκπτωση 1,45€/toner (στην αγορά νέου)
 • Μελάνι HP: έκπτωση 0,25/μελάνι (στην αγορά νέου)

Τι είναι το πρόγραμμα ανακύκλωσης της HP

Το πρόγραμμα Planet Partners περιλαμβάνει την αποστολή και την ανακύκλωση οποιουδήποτε χρησιμοποιημένου αυθεντικού δοχείου μελανιού HP, γραφίτη HP LaserJet. Η HP φροντίζει ώστε τα επιστρεφόμενα προϊόντα να ανακυκλώνονται σωστά μέσω υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, ούτως ώστε να μην ξαναγεμίζονται δοχεία, να μεταπωλούνται ή να αποστέλλονται σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Όλα τα αυθεντικά δοχεία HP που επιστρέφονται μέσω του προγράμματος HP Planet Partners περνάνε από μια διαδικασία ανακύκλωσης πολλών φάσεων. Διαχωρίζονται σε πρώτες ύλες, οι οποίες στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή καινούργιων μεταλλικών και πλαστικών προϊόντων, π.χ. δοχείων HP. Τα υλικά που απομένουν απορρίπτονται ή χρησιμοποιούνται για την ανάκτηση ενέργειας με υπεύθυνο τρόπο.

Το πρόγραμμα HP Planet Partners βρίσκεται σε ισχύ σε 76 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας και είναι ανοιχτό σε όλους, από χρήστες home office και μικρές επιχειρήσεις, μέχρι μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς.

 

 • Πάνω από 4,7 δισεκατομμύρια
  Η HP χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια για την κατασκευή νέων αυθεντικών δοχείων μελάνης HP
 • Πάνω από 875 εκατομμύρια
  αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP έχουν ανακυκλωθεί από πελάτες στο πλαίσιο του προγράμματος HP Planet Partners
 • Πάνω από 114 εκατομμύρια
  πλαστικές κρεμάστρες έχουν χρησιμοποιηθεί από την HP για την κατασκευή αυθεντικών δοχείων μελάνης και γραφίτη HP